Hardcore rashlađenje u Močvari (GAZM, CELL, Indikator B, Eke Buba)

Dosadu sparnog zagrebačkog asfalta prekinula je hardcore punk gigara u Močvari, koja je skupila dosta ekipe koja još nije pobjegla na godišnji.

Večer su započeli dečki iz Indikatora B koji su oko 22.00 h zagrijali publiku i probili led. Ekipica iz Zagreba i Virovitice priuštila nam je čaganje od dvadesetak minuta i ostavila nas u iščekivanju njihovog tejpa, kojeg ću ja sigurno preslušati više od jedanput! Sjedi, 5!

indikator

 

Nakon njih, na red su došli jos jedni Zagrepčani koji su većini već dosta poznati: Bend Eke Buba neumorno pegla od 2016. godine, a kao na svakom njihovom koncertu, dečki su se razbacali i donijeli nam ludnicu i kaos. Bend koji svakako preporučam, pogotovo ako volite brzo i žestoko.

https://ekebuba.bandcamp.com/

eke

 

Sredinom večeri binu su preuzeli Kanađani iz benda CELL, koji su na sceni od početka 2017. Trenutno odrađuju europsku turneju s bendom GAZM, povodom koje su izbacili ‘Tour tape 2018’. Mix hardcorea i metala ovom sastavu daje mračan i divlji zvuk (ono, tren bi se ubio, tren bi skakao), dok su svojom izvedbom pokazali da znaju napraviti i dobru zabavu.

https://cellfromthegrave.bandcamp.com/

cell

 

Kao poslasticu, za kraj su nam na stejđ poslužili još jedan bend iz Montreala. GAZM također nudi mješavinu metala i hardcorea pod krinkom graffiti writera. Diskografija im je bogata za četiri izdanja, koja možete preslušati ovdje: https://gazmmtl.bandcamp.com/music. Pošto su bili zadnji, na njihovom nastupu bilo je najluđe, a izvedba je u potpunosti zadovoljila publiku koja nije imala mira do kraja nastupa.

eke

Cijelu galeriju fotki s giga pogledajte na našoj facebook stranici.

 

foto & report by: Ivona Cvitković

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *