Kurve na obali sreće

3 (TRI!) godine smo čekali i dočekali zagrebačke hc punk poete Kurve koji napokon s ponosom predstavljaju svoj treći EP “Na obali sreće”. Prži se sve od ovog ljetnog sunca, prži se srce moje, a prži se i iz laserskih očiju bijelih konja na fantastičnom coveru ovog EP-a, djelo koje potpisuje Toni Plutonij.

Pa kad sve već prži, prži i odlična glazba s navedenog EP-a, pa tako “Na obali sreće” možemo čuti 5 (PET!) odličnih i žestokih pankenroll stvari:
1. Na Obali Sreće 02:08
2. Oni Su Krivi Za Sve 02:16
3. Ispovijed 02:31
4. Praznina 02:32
5. Male Pobjede 02:10

https://kurve.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/kurvezg/

 

Ovo je čista pank poetika. Brzina munje(nih).

Lirike kao i uvijek on point (ravno u srce, tako je reko), otpjevane pasiv-agresiv stajl. Gitara ne weepa đentli, ona vrišti prljavim rokenrolom. Bubnjevi imaju tak dobre prijelaze, da ti puls zastane na sekundu, pa te zroka herc, a bas razveseli kojom solo dionicom, baš kad treba i kak treba. Pa jel moram uopće opisivat Kurve, taj dragulj zagrebačke scene? Spojlat ti neću, poslušat to moraš, jediju mladi.

Kurve nam serviraju golo, tvrdo i jebeno, onako kako to samo naše kurabe znaju.
Ništa te ne košta (osim upada), dođi na ispovijed kod Kurvi u zagrebački KSET 14. rujna, a usput pogledaj i promociju EP-a, bit će gig, bit će sveeee.

P.S: Hoću majicu s ovim printom!!!!
a0312845680_16
Na obalu sreće dojahala: Ines-Maria Slobođan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *