Proslov, Fried Brain i Accident u Klaonici

Kakav je to petak koji nije dan za metak?

7. prosinca, pusti da te petak odvede ravno u Klaonicu na klasični pank plesnjak: nastupaju Proslov, Fried Brain i Accident .

Po prvi puta u dragoj nam Kla, dolaze nam naši prijatelji iz Županje,  Proslov.  2016. godine izdali su svoj prvi album Provincije, žestoki metal s prizvukom hardcora i trasha. Iako iza sebe imaju tek nekolicinu nastupa, ova ekipica ima pozamašan broj fanova te im iz svog taloga kave predviđam sjajnu budućnost. Ne budite tužni ako ne stignete u petak do Klaonice, jer dečki ovog vikenda sviraju i u Rijeci.

https://proslov.bandcamp.com/releases

 

Fried Brain, mladi pulski bend nastao prije samo godinu dana, savršeno žonglira opaku pankčinu 80-ih s prizvucima pulskog panka. Netko će reći, neki novi klinci, a ja kažem, neka dobra muzika!

https://www.facebook.com/friedbrainband/

 

Naši pank domaćini Accident, odavno su poznati zagrebačkoj publici, ali i šire. Pogamo na njih još od 2014. godine, a iza sebe imaju dva albuma. U posjednje vrijeme su dosta aktivni, ekipica se zeza, nastupa, svira, ali i radi na novoj snimci. Nedavno su gostovali i u Sloveniji.  Znamo da nas do sad nikad nisu iznevjerili kvalitetom te se pripremite na prekrasno urlanje, još brži hc punk i žestoko poganje!

https://accident.bandcamp.com/

 

Upad je 30 kn, početak u 22 sata.

Možda jest malo zahladilo, ali Zagreb se još uvijek prži od dobrih gigova!

by: Ines-Maria Slobođan

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *