Punk romantika vol.9 u Močvari

U subotu, 16.2. 2019.,  klub Močvara već tradicionalno slavi ljubav, ali na romantični punk način.

★ PUNK ROMANTIKA VOL .9 ★ na ovogodišnjem line-upu donosi nam ugodno iznenađenje, kako za staro, tako i za mlado – dame i gospodo, sviraju nam Denis&Denis!

Je. Fama est. Guglali smo. Pitali pouzdane izvore. Istina je.  The Marina Perazić i Davor Tolja.

Ova riječka elektro pop skupina djeluje još od 1982. godine i uz svoj neobični zvuk i đir, utkali su se u hrvatskoj pop kulturi te ondje i nakon 37 godina postojanja, drže kultni status.

Znaš ono kad na tulumima ili afterima puštamo hitove “Program tvog kompjutera”, “Soba 23”, “Ja sam lažljiva”, “Pojest ću sve kolačiće” i plešemo kao da nas nitko ne gleda? Pa, ovaj put je ta čagica uživo!

 

Uz Denis&Denis, na ovom ljubavnom tulumu imat ćemo priliku i pošteno se ispogati (kao da nas boli briga, ako nas netko gleda!) te na stejđu još očekujemo:

Debeli precjednik
Osječki punk rock bend koji je nedavno proslavio 25 godina postojanja, donosi svoje Farmersko srce u metropolu. I zato diiiiiižem ruuuuke…

 

FNC diverzant
Veliki prijatelji i počasni članovi Pank Romantike, nema potrebe puno najavljivati s obzirom na to da su obilježili scenu na ovim prostorima. Još jedan u nizu dobro nam znanih, oko srca nam je toplo, bendova!

 

Aktivna Propaganda
Slovenija anarho hardcore punk koji nam donosi ljubav i revoluciju!
Već 15 godina na sceni, ovaj put s nama slavi ljubav u diy, uličarskom điru. No pasaran, samo ljubav!

 

Fiskalni Račun
Oi, Srbijo! Ovi punksi nam dolaze po drugi put i izračunali smo da će to biti vrlo proračunat gig. Izglancajte marte, skače se do zore.

 

 

UPDATE! (15.2.)

Kakva bi to bila punk romantika bez Kurvi?

Teška srca, lakih misli i ovaj kultni zagrebački hardkorpankenrollprekul bend je uguran u lajnap. Trgaj stranice, jaši konje s laserima i pleši akrobatski rokenrol.

<3 Dođi, čagaj i podrži ljubav.

Pojest ćemo sve kolačiće u Močvari!

 

🎟️ Upad: 60/75 kn
Pretprodajna mjesta: Dirty Old Empire, Tratinska 18.

by: Ines-Maria Slobođan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *