Pošalji dokaze u Attackovu arhivu

Dragi attackovci, prijatelji Attacka i vjerna publiko,

prošla su već dva desetljeća od Attackove osnivačke skupštine, Alzheimer još nije stigao, no vlastitom sjećanju ni sami više ne vjerujemo. Kako sve što nam se dogodilo i što smo zakuhali u posljednja dva desetljeća ne bi ostalo zapamćeno samo kao legenda, odlučili smo pronaći čvrste i neoborive dokaze našeg djelovanja te pokrenuti Attackovu digitalnu arhivu.

Želimo fotke iz našeg prvog prostora u tvornici Biserka, snimke i plakate prvih FAKI-a i nastupa Schmrtz Teatra, svjedočanstva o uletu skinjara u Heinzlovu i čestim poplavama u Jedinstvu. Hoćemo skenirane pionirske knjižice koje ste dobili na FAKI-u, dokaz da nam je pjevala Sanja Doležal, prve Fade In-ove uratke, fanzine, flyere, zakrpe, transparente, snimke koncerata i trance partyja, sve moguće uspomene na brojne attackovske akcije pa čak i novogodišnje fotke Bandića u Medici.

Pozivamo sve vas dragi prijatelji koji u smočnicama, fasciklima, fileovima, na tavanima, disketama i zaboravljenim video vrpcama posjedujete bilo kakva svjedočanstva i dokaz naših 20 godina da ga prvo digitalizirate, a zatim putem linka pošaljete u našu arhivu.

Dakle, prebacite snimke s vrpci u digitalne formate, a fanzine, fotke, plakate, flyere i druge hard copy artefakte skenirajte ili fotkajte.
Digitalizirane materijale i vaše podatke pošaljite putem sljedećeg linka:
http://attack.hr/dodaj-u-arhivu/

Za sve dodatne informacije, upite, pohvale ili „hejt mejl“ javite se na
arhiva@attack.hr.

Projekt se realizira uz podršku zaklade Kultura nova.
Poziv je otvoren do kraja vremena.

Pošaljite nam već danas jer sutra možda zaboravite!

ulaz-u-klub

by: Attack

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *